Friday, 28 June 2013

officially engaged ! :D


السلام عليكم


16hb Jun 2013 / Ahad;

last but not least, status dah pun bertukar after almost two years being together. hihi. syukur padaMu Ya Allah. everything going smooth on that day. atas permintaan keluarga pihak lelaki, majlis berlangsung lebih awal. sebelum Zuhur dah pun selesai :)  btw since my bestie dtg diaorg laa jadi peneman. terharu sangat ! both sides dekat luar serious berbincang, kitaorg dalam bilik gelak tak hengat dunia. haihh. dah berabad kitaorg tak jumpa tau even rumah dekat je. masing2 busy dgn life sendiri. al maklum, semua dah bekerja kan hee :D

I'm your fiancee !

menu hari tu nasi minyak dan dessert sahaja. puding koktail yang mak buat kejap je dah licin. diaorg siap puji lagi tau ! rugi laa sape yang tak sempat nak merasa hehe. tetamu kitaorg cuma jemput jiran selorong, keluarga terdekat dan kawan rapat je. sorry ye kalau ada yg terasa sebab tak dijemput. tunggu majlis besar kitaorg tahun depan ehh :)

emm dah bertunang ni, ada yang bagi nasihat itu ini. diaorg cakap tengah darah manis. aku ? sampai sekarang tak faham -,- bila dah digelar 'tunangan orang', terasa hubungan makin kukuh. feeling pun lain macam dah haha ! sukar diluahkan dengan kata2 ;p  sebelum bertunang aku selalu dengar dari pengalaman orang lain, mostly cerita dugaan bertunang ni macam2. risau tu ada jugak la. tapi "dia" selalu nasihat so lega sikit hati ni. yelaa better kita think positive. nak bina masjid la katakan hihi.

kalau diikutkan perancangan, kurang setahun je lagi majlis kitaorg. kalau boleh semua aku nak uruskan sendiri (dgn tunang aku sekali laa). taknak susahkan orang lain. maybe lepas raya dah boleh survey apa yg patut untuk majlis nanti. doakan kitaorg ye :')

tunggu next entry. nak share pic tunang pulak.

take care bye ! :D


1 comment:

  1. Hihihi,selamat betunang cik putehhhh

    ReplyDelete